Ser inte skogen för alla träd

Efter ett besök på vildmarksmässan med alla sina korvar, flugfiske, klätterväggar, kläder, kanoter och andra pryttlar vi bara måste ha – undrar jag hur mycket vildmark det egentligen finns kvar där ute i verkligheten. Hur mycket vildmark har de skövlat för att vi skulle få den äkta vildmarkskänslan inne på mässan?

Överallt inne på mässan, vid varje utställare, vid varje korsning mellan gångarna samt lite här och där stod det massa fina granar i julgransfötter. Fina granar som vilken familjefar som helst skulle sukta hårt efter veckorna före jul. Är den enda vildmarken som finns kvar, nedhuggen och utplacerad inne på Älvsjömässan med sina vilda besökare? En “vildmark” som på måndag återfinns i en blå sliten gammal återvinningscontainer?

4 reaktioner på ”Ser inte skogen för alla träd”

  1. kändes det dock inte som man pröjsade 130 spänn för att gå in på Alewalds?

    Åkte till Vildmarksmässa och köpta svagdricka och hällbröd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.