Bu, en mes

“Vågar man inte följa med tidens utveckling, kan man lika gärna bli fågelskådare, titta sig själv i en spegel och säga: bu, en mes“. Trevlig föreläsning på torsdagskvällen av framtidanalytikern Troed Troedsson om vår vilja och om att våga ta till sig det paradigmskifte som föreståndar. Där kunskap värderas mindre och andra värdegrunder kommer att gälla. Mycket tänkvärda två timmar med skratt utblandat med djupt allvar. Det var komplext så jag avstår från att försöka återge mer. Men se upp nästa gång du ser dig själv i spegeln efter paradigskiftet, och du inte vågat följa med. “Bu, en mes“.

4 reaktioner på ”Bu, en mes”

  1. Då är man verkligen lost om man inte märkt det tidigare. Många är redan inne i nästa paradigmskifte. Man lär märka ganska snabbt om man missat tåget, och kommit hjälplöst efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.