Knådat hjulbak

Förr om åren bakade vi alltid inför julen. Det bakades både lussekatter och pepparkakor i alla dess former. Det var allt från normala figurer via pubertala och barnsliga till vuxenfigurer. Hejdlöst roligt hade vi, jag och Klonen. Med åren gled vi sakta ned i träsket och blev chokolister. Numera gör vi bara julchoklad med olika fyllningar.

Mina e-godkända lår har nu fått massage. Som vanligt kved jag till när hon knådade den högra rectus femoris, raka lårmuskeln. Det riktigt högg till och smärtade. Kanske det hänger ihop lite med knäproblemen och den ibland återkommande värken i högerfoten? Nu vet jag iallafall hur det känns. När hjulbaken blir ordentligt knådad.

3 reaktioner på ”Knådat hjulbak”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.