Rejält packad

Försöker alltid resa lätt packad, under devisen less is more. Men det är mycket saker som ska med den här gången, men som ska lämnas kvar i Malmköping. Som Klonens nya arbetsskor, mina två par arbetsbyxor, fyra cm papper inför lägret samt de förhoppningsvis då tomma vinflaskorna. Samt den stora feta Pärmen utifall jag kan få tjuvstarta min förarutbildning. Extrapackning som ska i retur är lakan och handduk till Elin då hon redan har fyra väskor att släpa på. Så det går åt en stor rygga och en liten. Sen har Klonen sin rygga också. Men vi ska trots allt vara borta i åtta dagar.

Solen skiner, men det har utlovats regn inför midsommaraftonen. Håller tummarna för fint och varmt väder. Håller tummarna för så mycket mer, så jag börjar fyllna till på alla sätt. Det snurrar lite granna. Två timmar kvar innan tåget går, tre timmar innan vår rendez-vous i Katrineholm. Rejält packad och klar, men fullständigt nykter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.