Kontinental frukost

En baguette, en croissant, marmelad och sur yoghurt. Det är fransk frukost det. Var väl vad jag förväntade mig, men ändå! Inte mycket att hurra för. Det hårdkokta äggets gula var mer grönt… urk! Klonen åt upp våra croissanter på rekordtid. Han är helt såld på dom sedan vår förra Parisresa 2001. Här är de mjuka och frasiga, inte torra och hårda som hemma. Han är i paradiset.

Klonen trodde mjölken var grädde, så fet var den. Undrar vad det är för procenthalt på den? Fruktsalladen hade en smak av Pernod. Klonen undrade om jag kunde bli full på den.

Men jag saknar protein och fibrer. Här finns det nada av den sorten! Trösten var kaffet. Svart starkt kaffe på fransk rostning. Jag vaknar till iallfall! Vaken men hungrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.