Landet mitt i stan

Det stack upp ett litet huvud bakom buskarna vid trottoaren. Jag vred på huvudet å kollade igen och och såg massa små röda saker. Tvärnit! En liten u-sväng tillbaka med cykeln och där stod en tant mitt inne bland buskarna och plockade hallon. Mums, gott med hallon på väg hem från jobbet.

Tänk, att mitt inne i storstan, bara några meter från en tunnelbaneviadukt, växer det hallonbuskar. Det är ju rena landet. Mitt i stan. Vem behöver då bo på landet när allt finns här, både storstadens puls och landets lugn?

4 reaktioner på ”Landet mitt i stan”

  1. Staden har en viss charm och makalöst att kunna plocka sig ett hallon eller två…..MEN jag är urless på att bo istan. Jag vill bo på landet. Kunna gå ut och äta frukost i gröngräset utan en massa folk som skriker och är störiga. Men jag är ju från början från lilla pittoreska Söderköping iofs:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.