Viktiga samtal

Även utomlands måste man hålla kontakten med sina nära och kära. Elin har jag pratat med minst en gång varje dag, känslan av saknad är för stor. Jag är i Paris och hon är på Engelska kanalen, ganska nära ändå! Antalet skickade mms med bilder är många. Antalet skickade och mottagna sms är oräkneliga.

Nu fick jag ringa ett viktigt samtal av annat slag. Jag ringer Markus F och frågar vad pastis är. Ja, jag erkänner min okunskap, men jag vill lära mig. Jodå, sån skulle jag ha fick jag mig tillsagt efter förklaringen. Skönt med folk som säger ifrån. Han frågade mig om ryktet var sant, att jag träffat en tjej och det kunde jag ju inte neka till!

Det märks, sa han, du har blivit lugnare.

Jag passade tillbaka gliringen, att man blir mindre dryg om man skaffar en tjej. Han garvade.

Men så är det, Elin har en lugnande effekt på mig. Hon har på kort tid gett mig en skön magkänsla. Det är hon som ger mig den där emotionella gröten!

6 reaktioner på ”Viktiga samtal”

  1. Men det är ju så Bruse. Det har varit en helt annan ton hos dig på sistone.
    Och den här bloggen den är ju skitbra. Och vet du, jag blev lite förvånad, för jag upptäckte att jag var glad för din skull. DEt betyder antagligen att vi är kompisar och inte bara bekanta, om du förstår skillnaden.

  2. Jag vet, men jag tyckte det var kul. Le, Bruse, le! 😉

    Förresten blev jag liknad med en slägga i förrgår… Undrar om inte gröt är bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.