Även här ute i Söderort

Utvecklingen går framåt även härute i Söderort. Men det började illa för några år sen, när Systembolaget stängde. Från att haft ett systembolag bara två minuters promenad bort, tar det numera en timme tur och retur in till Söder om jag ska handla sprit. Netto öppnade i systemets lokaler och det blev billigt att handla mat. Väldigt billigt. Men utbudet var därefter också, det var ofta som många varor var slut. Men så köpte Ica upp Netto och nu är det Ica nära i lokalerna. Kvalitén och utbudet höjdes rejält, liksom priserna. Tyvärr.

Imorse blev jag glad när jag var och handlade. Hittade baristamjölk i kylen! Perfekt till morgonlatten. Det är trivsamt även här ute i Söderort.

2 reaktioner på ”Även här ute i Söderort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.