Gräslig natttsömn

Inte förrän jag tittat på mig själv en stund i spegeln, förstod jag var jag var. Jag var iallafall inte hemma. Jag var på ett vandrarhem i Västervik och klockan var åtta. Riktigt sent för att vara mig. Igår vaknade jag fem, så jag lade jag mig tidigt igår, redan 22.

Men sömnen blev störd vid ett på natten, någon i huset eller det invid, spelade filmmusiken från Grease högt. Väldigt högt. Så högt att öronproppar inte hjälpte. Ett två timmars smörjvibrationer somnade jag. Förutom de sömnlösa timmarna på natten, sov jag hela tio timmar.

Inte konstigt att jag vaknade totalt disorienterad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.