Utveckligen går framåt

Någon gång på åttiotalet spelade Twice A Man på Saluhallen i Karlstad. Deras scenshow var minimal. När första låten började, klättrade ena killen upp på en stege och satte upp en naken glödlampa i taket. När spelningen sedan var slut, klättrade han upp igen och plockade ned den. Denna enda nakna glödlampa var allt de hade som belysning på scenen. Minimalistisk och effektfullt ljusshow.

Nu ikväll, nästan exakt tjugo år senare, spelar de på Stockholm Kulturfestival. De spelar några gamla bekanta låtar, men även några obekanta. De har senaste tiden mest gjort teatermusik och liknande, men är nu på väg med ett “songalbum” som det heter på deras hemsida. Ljusshowen ikväll var lika effektfull som förra gången, men nu med flera lysande lampor i kulörta färger. De har verkligen utvecklats på dessa tjugo år.

En reaktion på ”Utveckligen går framåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.