Jag, en blivande mediastjärna?

Idag ringde en reporter från en tidning och ville intervjua mig för en webbsida jag har. Reportern tyckte den var bra, men själv tycker jag den är tunn, finns inga skrivna artiklar eller något redaktionellt. Bara massa listor, bilder och kartor. Artikeln kommer i deras tidning nästa vecka, får se hur den blir. Då återkommer jag med mer avslöjanden om vilken webbsida och tidning det handlar om. Håll utkik på en blogg nära dig!

4 reaktioner på ”Jag, en blivande mediastjärna?”

  1. KUL! Ser fram emot att få ta del av detta och få kolla in denna sida som gör dig till mediastjärna;) Sitter och småklurar på vad den kan innehåll adenna hemliga sida-något med cyklar och cykling kanske? Eller också något helt oväntat som ja vad vet jag…Knyppling a la Bruse style:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.