Tillbaka till verkligheten

Höll på och bli riktig tokig i helgen. Jag var så urless på att vara hemma, att inte få cykla, inte få jobba, inte ha nåt vettigt att göra. Det var så jävla tråkigt! Sen var jag trött på värken i axeln, skuldran och ryggen. Det tar på krafterna att ha ont hela tiden och inte få sova ordentligt och behöva knapra smärtstillande.

Sen var det ju söndag igår också. Som bekant är mina söndagar hemska. Igår var det i och för sig ingen som jag skiljdes ifrån, men saknaden fanns där ändå. Saknaden efter Klonen och saknaden efter Elin. Jag kände mig fruktansvärt ensam igår.

Men äntligen började jag jobba idag igen efter två veckors konvalescents. Härligt att slippa vara hemma ensam, att ha något att göra, att få göra något vettigt, träffa folk och ha någon att prata med. Solen lyser, det är varmt ute och jag har fortfarande kortbyxor. Äntligen tillbaka till verkligheten!

2 reaktioner på ”Tillbaka till verkligheten”

 1. Det positiva med att ha slagit axeln ur led en gång är att allt går lättare nästa gång 😉
  1.det går lättare att få den ur leden,
  2.det går lättare att få i den igen,
  3.det går lättare att ignorera läkarens order och börja använda armen för tidigt,
  4.det går lättare och lättare att börja om på steg 1 igen…

  Hoppas du kryar på dig och din axel snart!

  /* kalis */

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.