Tröttsam trötthet

Nu är jag trött på det här. Trött på att inte få sova. Trött på att vara trött.

Vaknade inatt igen och hade så ont så jag fick ta några citodon. Och innan de hann verka hann jag bli pigg. Försökte att ligga i någon annan ställning än på rygg, som är den sovställnignen jag ogillar mest. Typiskt att det är bara den som funkar. Nästan, får ont i den ställningen med. När värktabletterna började hjälpa, kunde jag prova med att ligga på magen med armarna under kudden. Utan tabletterna skulle inte det gå, det skulle göra för ont. Nu skiter jag i det. Måste få sova.

Jag är dretless på det här nu, har inte fått sova en enda natt ordentligt utan värk i tre veckor. När ska det sluta? Ska jag ha ont i axeln i evighet?

3 reaktioner på ”Tröttsam trötthet”

  1. Hej Bruse,

    Att ha ont är förjävligt. Att få sin sömn påverkad kan göra en till ett vrak.

    När jag blev dålig så blev min nacke helt paj. Knaprade tabletter men det hjälpte inte. Kunde ej sova. Behövde sova men det gick ej. Helt slut.Jag hoppas verkligen du blir bättre snart! Mitt nackont har suttit i till och från i 1,5 år.(som att ha en lång kniv i nacken inkörd djupt in påverkar även balans) Människokroppen är så att till sist vänjer man sig vid värk-det blir det normala tillstånder efter x antal månader. MEN DET SUGER! Man vill vara frisk och kunna göra det man älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.