Bjuden på lunch

Blev idag bjuden på lunch. Av Klonen! Inte illa. Han föreslog vad vi skulle äta och så fick det bli. Sen ställde han sig och lagade maten också. Helt utan min inblandning. Förvisso var det jag som fick betala inköpen, men iallafall! Han vet inte att han precis har gjort bort sig. Han kommer nämligen att fortsätta få laga mat. Nu är det slut på pensionatfasonerna.

En reaktion på ”Bjuden på lunch”

  1. Men VAD lagade klonen då? Spagetti och köttfärssås?

    Vad gäller bloggen så tog jag bort den i sin helhet-var så less på den faktiskt. Den blev mest bara jobbig och jag skriver på min andra istället:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.