Dagens tonåringar

Redan tagit mig två latte, men vill nu ha en riktig frukost. Men Klonen sover fortfarande. Lovade honom sovmorgon, så jag har inte hjärta att väcka honom.

Men var det så här när jag var ung, att jag sov bort hela förmiddagen? Jag har inget minne av det iallafall. Visst kunde jag sova länge, men så här länge? Det är ju snart dags för lunch, så jag tror jag går in och ger honom en blöt puss. Då lär han vakna, han är ju tonåring och då gillar man inte blöta pussar av pappa.

2 reaktioner på ”Dagens tonåringar”

  1. Klart att även du sov bort hela förmiddagarna. Har läst någonstans att ungdomar kräver tydligen grymt med sömn, har tydligen med hormoner och allt sånt att göra. Kräver tydligen hur mycket käk som helst med.
    Jag sov mycket mer i den åldern, det vet jag iaf så låt du honom sova. Zzzzzzzzzz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.