Drömmen jag vill glömma

Jag brukar aldrig komma ihåg vad jag drömt, när jag vaknar. Men det gjorde jag inatt. Tyvärr. Det var ingen trevlig dröm. När jag hade vaknat vid tvåtiden, så fortsatte drömmens händelseförlopp. När den äntligen var över, kunde jag inte somna om, utan började fundera på vad den innebar. Men det var inte lätt, jag är inte van att minnas mina drömmar. Men den här har etsat sig fast stenhårt. Har gått och tänkt på den hela dagen och det känns inte alls bra det här. Vilken ironi, när jag för en gång skull kommer ihåg en dröm, vill jag bara glömma den!

4 reaktioner på ”Drömmen jag vill glömma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.