Surrogatcykling

Bortrest och cykellös. Funderade ett tag på att släpa med en cykel, men det verkade så bängligt. Istället tillägnas denna helg åt själslig rehab, till skillnad från de sju senaste veckornas fysiska rehab. Det går sådär. Eller egentligen inte alls. Det går fullständigt åt skogen.

Tar till lite hjälpmedel för att komma så nära cyklingen så mycket som möjligt i min själsliga rehab. Vad passar då inte bäst med cykelvin, i brist på cykel och cykling? Är nu inne på andra “varvet” på två dagar. Till veckan ska jag börja cykelpendla igen. Då behövs ingen surrogatcykling på flaska längre. Jag får ju äkta vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.