Bimbo på hal is

Idag var målsättningen att cykla vilse. Cykla på så många för oss nya stigar som möjligt. Tyckte vi lyckades hyfsat, men det går inte att undvika de vanliga traderna som transportsträckor.

Dubbdäck hade varit rena helgerånet idag, det var inte halt på Sicklaskiftet. På vägen ditt fanns det iochförsig några kvardröjande isfläckar, men de lär försvinna under dagens sol. Dock halkade jag till som Bambi en gång, och det var på en fuktig bergshäll. Lade mig snyggt och prydligt på axeln. Vänster axel som tur var.

Rubriken är lite missvisande. Jag är varken blond eller blåst. Som liten var jag en riktigt liten lintott, som Emil ungefär. Men det bleknade bort i puberteten och jag blev en blekt blondin. Numera går det inte längre att fastställa vilken hårfärg jag har. Är det som det står i passet, mellanblond, eller är jag till och med gråhårig? Ingen som vet, ingen som vet…

2 reaktioner på ”Bimbo på hal is”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.