Guldfiskar i en skål

Livet kan ibland te sig enahanda utan någon närmre variation. Det har en tendens att upprepa sig själv i det oändliga utan att jag märker någon skillnad. Jag har dålig koll på datum, men stenkoll på vilken dag det är. Det är ju så enkelt, det finns bara sju dagar att hålla reda på. Fredag är det idag, men jag vet inte vilket datum. Och det anser jag är oväsentligt. För imorgon är det lediglördag och sen slappesöndag. Och på måndag börjar det om igen med ny vecka igen. Livet är en guldfiskskål, man simmar runt runt och “men tjena, nu är det lördag, har jag varit här förut..?”. Sen fortsätter man simma varvet runt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.