Hackade dagar utan rytm

Så var det måndag igen efter en veckas höstlov med Klonen. Visst var det skönt att få rå om honom i en hel vecka. Men jag tycker inte jag varit annat än ledig senaste halvåret. Känns inte som jag riktigt kommit igång efter semestern i juli. Tiden har varit så upphackat av flera orsaker. Mest på grund av axelluxationen i somras, som gjorde att jag först var sjukskriven i två veckor. Sen blev dagarna så upphackade när jag rehabtränade flera gånger om dagen. Fick ingen vardagsrytm alls.

Antalet cykeldagar under sommaren kan jag räkna på ena handens fingrar. Mest beroende på att jag inte ens fick cykla till jobbet utan tog tunnelbanan. När jag väl började cykla i början av oktober och känslan av vardag och rytm infann sig, så kom då höstlovet. Och nu är det bara två månader kvar till jul. Det är kul med jul, men jag vill känna att jag kommer igång med vardagsrutinerna igen. Cykla oftare, inte bara till jobbet. Styrketräna hela kroppen, inte bara axelrehab. Göra matlådor för varje dag, inte äta lunch ute. Ja, göra allt det där vanliga vardagslunket mer och oftare. Komma in i rytmen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.