Lättare åt andra hållet

Cukeln står precis utanför mitt kontorsrum och framhjulet sticker fram i dörröppningen så jag ser det. Av någon anledning började jag studera framhjulet där jag satt i kontorsstolen och det såg fel ut. Tog ett tag men sen såg jag det. Däcksmönstret går åt fel håll! Började krypa på alla fyra för att leta efter märkningen jag gjort på däckssidorna. Hm… Det står VF på höger sida och HF på vänster sida. Jag lovar, jag var nykter i förrgår när jag satte på däcken. Förty har jag lyckats vända framdäcket bak-och-fram. Vilket klantarschle jag är. Kanske därför det var så tungt att cykla till jobbet imorse. Undrar om det går lättare åt andra hållet, hemåt? Då kommer ju hjulet åt rätt håll… eller…

En reaktion på ”Lättare åt andra hållet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.