Världens bästa garnnystan

Det är helt otroligt, Sicklaskiftet är bara cirka 1,5 gånger 1 kilometer stort, men det finns otroligt mycket stigar överallt. Stefan och jag cyklade i 2 timmar kors och tvärs, fram och tillbaka på massa småstigar hela tiden. Utan att behöva cykla på någon stig mer än en gång, på stigar som inte ens finns med på den detaljrika orienteringskartan. Vi upprepade för varandra det numera klassiska mantrat “världens bästa skog“. Var kan man annars på en sån liten yta som 1,5 kvadratkilometer (eller 150 hektar) cykla omkring i det oändliga? Ångrar att jag inte tog med gps:n, det hade blivit ett trevligt garnnystan på kartan.

3 reaktioner på ”Världens bästa garnnystan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.