Billig första klass

Precis som jag trodde. Köper man inte tillvalstjänsten personvagn när man köper en biljett av SJ, så får man åka godsfinka. Nå, så illa var det väl inte imorse när vi klev på tåget i Borlänge för att åka hem. Men den där riktiga känslan att det var första klass vi satt i, infann sig aldrig. Vi satt fem i bredd istället för tre i bredd som i vanliga första klassvagnar, och riktigt billigt kändes det när jag inte kunde fälla ryggstödet. Men så var det ju inte ett vanligt persontåg, det var en trång och överfull rälsbuss.

2 reaktioner på ”Billig första klass”

  1. Du, rälsbuss var det lyxigaste man kund åka från Torsby på slutett av 80-talet. Jag gjorde det så många gångr som mina föräldrar ville. Men inte en gånng mer ändet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.