Ett riktigt guldkorn

Det är inte den som är störst, bäst och vackrast som blir nominerad eller som får pris för Sveriges 100 bästa sajter, vilket vi blev varse ikvällpå Internetworlds prisutdelning. Eller som de skriver i sin tidning som kommer nästa vecka:

I tuff konkurrens med tungviktare i kategorin, såsom Utsidan.se, är Stigoteket ett riktigt guldkorn. Den samlar allt en vandrings-intresserad kan behöva: kartor, sevärdheter, spårprofiler, information om vatten, bad… Sajtens relativt smala fokus, vandringsleder och cykelleder, är också dess styrka i våra ögon. Stigoteket är en riktigt spännande nykomling bland landets sajter, som vi tror kommer att bli mångas favorit.

Vid vårt bord satt vd:n för Pricerunner som var en trevlig kille. Pricerunner var också en av de 100, och trots att de dagligen lägger ut miljoner på nya servrar, så blev de liksom vi utan pris. Han skrattade gott när vi berättade att vi under året haft en enda utgift för Stigoteket på cirka 1200 kronor under året.

Det är inte den som spänner musklerna mest och är stor som får vara med och leka. Det är den som utnyttjar internet på ett nyskapande sätt, den som är entusiastisk och brinner för sin sak. Less is more helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.