Ragga upp en madrass

Inga madrasser är likadana, även om de vid första flörten så kan vara. Det är först när man fått dom i säng och krupit upp och lägrat dom som man märker skillnaden. En del är kalla, kyliga och avvisande, medans andra är mjuka, varma och inbjudande. Några madrasser tröttnar man på ganska snabbt på, man slänger ut dom ganska snabbt och så raggar man upp en ny för kvällen. Andra madrasser tröttnar man aldrig på, utan de är mjuka, inbjudande och sköna hela tiden.

Köpte en ny säng i somras, men jag hann aldrig sova in den, då jag luxerade två dagar efter att den levererats. Först trodde jag det var på grund av den onda axeln som jag sovit dåligt i tre månader. Men när axeln började bli så bra att jag inte hade ont på dagarna längre men fortsatte sova dåligt, funderade jag på om bäddmadrassen var för tunn och hård. Gjorde en chansning och köpte en tjockare och lite mer följsam bäddmadrass. Och den var perfekt! Andra natten med nya bäddmadrassen sov jag 12 timmar! Så skön var den.

Madrasser är ibland som kvinnor, man måste provligga för att hitta rätt. Synd att det tar sån tid innan man hittar rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.