För mycket av en god idé

Vitlök är bra mot förkylning. Ingefära är bra mot förkylning. Chili är bra mot förkylning. Sägs det. Borde det inte då vara praktiskt att blanda i allt i gröten på en gång? Tyckte det lät som en jättebra idé, tills jag skulle äta det. Det var nog vitlökssaltet som förstörde det hela.

6 reaktioner på ”För mycket av en god idé”

  1. Lät som det hade funkat bättra på hemmagjort potatismos möjligen, vitlök i gröten skulle jag inte ens komma på iden att pröva… T

  2. Du är ju inte sann =)Fy fan vad äckligt det låter.Samtidigt vill jag pass på att säga att jag aldrig sagt att svarta cykelbyxorär fult.Det är snarare så att cykelbyxor bör va svarta.Men svarta strumpor på cykel:Nja
    God fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.