Inga kulor i grenen

Tjugondag Knut dansans julen ut – heter det. Så granen står kvar, men jag börjar fundera på att tjuvstarta med julgransplundringen redan nu. Den tanken fick jag igår när jag hittade en julgranskula på golvet två meter från julgranen. Granen börjar helt enkelt att vissna och grenarna slokar.

Det är en viss känsla att dammsuga upp barr lång in på sommaren. Som att julen inte riktigt vill släppa sitt tag, utan försöker hänga kvar så länge det bara går. Så det blir ett spännande projekt, att ta av all prydnad som kulor, glitter och belysning och sen få ut den på balkongen. Undrar hur mycket barr som blir kvar inne och hur mycket som åker med granen ut på balkongen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.