Nu blev det sex iallafall

Skrev om det förut, att jag inte vill ha sex, för det är trångt redan med fem. Men ibland trillar jag dit och tror jag hittat min dröm, och då kan jag inte hejda mig. Så nu blev det sex iallafall! Då tänker jag inte bara på helgens skönhet, utan jag hittade även en brandgul skönhet som jag ska strippa! Bort med skärmar, pakethållare, lampor och annat krafs. Sen ska den få nytt styre och nya pedaler och det nya fixedbakhjulet. Peugeoten får fortleva som singlespeed med frihjul.

Kolla vilken skönhet, vilka linjer, vilka färger. Observera de vitmålade muffarna! Åh! Jag får ståpäls för mindre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.