Ovanligt bra söndag

Det är vårkänsla i luften! Himlen är klar, solen lyser och fåglarna kvittrar så där vårligt. Egentligen borde jag sova mer, tre nätter i rad har jag sovit för lite. De föregående två på grund av axelvärk, och inatt var det svettigt och trångt. Men med kroppen fullpumpad av endorfin tog jag istället ut Peugeoten för att testa det nya bakhjulet med fixednav. En annorlunda upplevelse att cykla utan frihjul och vara tvungen att trampa trampa trampa hela tiden. Tog det lugnt så jag inte skulle behöva panikbromsa, för då hade det inte slutat bra. Bakdrevet är inte riktigt åtdraget ännu, så det lossnar lite när jag håller emot med fötterna.

För ovanlighetens skull var det en riktigt skön och behaglig söndag. Det är vår i luften!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.