Dagens wienerschnitzel

Daniel ville käka lunch på Hirschenkeller, men jag var inte sugen på wienerschnitzel. Så vi gick till Mozarteum istället, även kallat “hålet-i-väggen”. Där fanns det tre dagens rätt att välja mellan, bland annat wienerschnitzel med stekt potatis för 70 kronor. Om inte det dög, fanns det även dagens extra, och en av dom var wienerschnitzel med stekt potatis för 100 kronor. Ett snabbt ögonkast på à la cartemenyn visade att det fanns mer att välja på, exempelvis wienerschnitzel med stekt potatis för 130 kronor. Vad vore livet utan alla dessa fantastiska valmöjligheter?

En reaktion på ”Dagens wienerschnitzel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.