Skämta aprillo i februari

Häromdan kvittrade fåglarna, solen sken, temperaturen var varm och vårkänslorna började spritta i benen. Men så igårkväll var det helt plötsligt vitt på marken och minusgrader. Flera stycken till och med. Var kom den vintern ifrån? Vi trodde alla att den dragit sin kos och släppt fram fröken Vår på allvar. Men så fel vi hade. Farbror Vinter hade väl bara tagit en liten kafferast och då passade fröken Vår på att busa med oss lite. Och jag som hade fått igång vårkänslorna så fint. Får trots all det vita försöka hålla liv i den känslan med lite konstgjord andning, för den behöver jag imorgon kväll.

En reaktion på ”Skämta aprillo i februari”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.