Vadå snöstorm?

Alla har vi olika preferenser och erfarenhet, vi ser saker på olika sätt. Vi relaterar oss själva med verkligheten på olika sätt. Förty är det väldigt viktigt att vi använder orden likadant, ger dom samma betydelse. Idag tänkte jag på hur ordet storm används, som i snöstorm. Storm är när träd kan ryckas upp från marken och hus kan skadas. Här i Stockholm räcker det att det börjar snöa lite ymnigt för att folk ska säga att det är snöstorm. Vadå snöstorm, det snöar, punkt! Och blåser det lite, då kallas det möjligtvis snöoväder. Men snöstorm? De har inte varit med om en riktig storm, det hör jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.