Första vårtecknet

Förra veckan började det bli varmare, solen sken och fåglarna kvittrade. Det verkade som våren började göra sitt intåg en månad för tidigt. Samtidigt i torsdags gick mitt SL-kort ut och vad är då mer lämpligt än att börja cykelpendla igen? Två kandidater gjorde anspråk på att vilja föra mig till jobbet på premiärturen, så jag gick över båda två, pumpade däck, kollade lampor, smekte sadlarna osv. På kvällen hade jag bestämt mig, men Johan lurade mig att sätta på Race BladeCrescenten, så det blev den.

Imorse när jag vaknade och tittade ut, kände jag mig riktigt lurad. Det var alldeles vitt på marken och temperaturen var bara en plusgrad. Och jag som hade förberett mig mentalt på att cykla i varm vårsol. Var tog våren vägen? Försvann den samtidigt som lönen tog slut i fredags på Pelikan? Jag börjar ana ett samband.

2 reaktioner på ”Första vårtecknet”

  1. Lurade?? Jag sa ju bara att jag hade köpt ett par och då fick ju du spelet och skulle ha på dina med :oD

    I morgon ska jag ta Miyatan med skärmarna till jobbet, och du, sälj peschåån nu va! Frihjul är sååååå 2005.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.