Hotet från öster

Vet inte hur det är i Ryssland, om de har cykelbanor eller cyklar huvudtaget. Eller är ryssar bara förbannat jävla dumma, skadade av för mycket radioaktivt nedfall? Varför går annars en grupp ryssar på cykelbanan med sina regelbundet målade cykelsymboler på asfalten och inte förstår någonting av sin omvärld. De förstod inte att de var ivägen när jag kom med cykeln farande rakt emot dom och plingade. Istället för att lämna plats, hävde de ut sig något såklart obegripligt och gav mig inte något utrymme alls. Men jag vek inte undan för idiotryssarna, utan trampade rakt igenom hopen och fick känslan av hur det är att vara flipperkula.

En reaktion på ”Hotet från öster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.