Huvudsaken

Idag skulle vi köpa födelsedagspresenter till Klonen. Ny hjälm och nya skor för cykling stod på önskelistan. Då han inte vill ha spd-pedaler utan plattisar, dög ett par skäjtskor alldeles utmärkt. Rea var det på dom också så min plånbok blev glad. Mindre glad var den när hjälmen skulle betalas. Huvudsaken är att hjälmen i första hand är säker, men minst lika viktigt är att den är snygg också. Jag hittade en mattsvart med skärm som jag tyckte var skitsnygg. Men han valde en olivgrön Giro Xen istället. Vilket självklart var butikens dyraste. Men vad gör jag inte för att få Klonen att cukla?

2 reaktioner på ”Huvudsaken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.