Vätskekontroll

Misstog mig på tunnelbanans turtäthet, trodde den gick varje kvart efter ett, men tågen gick bara varje halvtimme. Missade ett tåg med två minuter när jag skulle hem från ännu en kväll på Pelikan, så istället för att stå och frysa, gick jag hem. Väl vid Hammarbyhöjden var det bara några minuter kvar tills tåget skulle komma så jag äntrade stationen. Där satt fyra unga grabbar på väg in till stan med en dissekerad rödvinsbox och fyllde en flaska med innehållet. Minns inte riktigt hur det gick till, men där stod jag och drack rödvin direkt ur kranen klockan halv två mitt i natten, påhejad av fyra unga killar.

2 reaktioner på ”Vätskekontroll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.