Dagens i-landsproblem

Imorgon ska jag på kurs i Mörby och dit är det enligt Hitta.se 13 km bilvägen. Gissar att cykelvägen blir minst 15 km enkel väg (varför låta cyklister få samma sträcka som bilar). Nu uppstår problemet med fler än en cykel; vilken cykel jag ska ta? Stigcyklarna går ju bort, helt onödigt att cykla med dämpare och feta energislukande däck. Då kvarstår endast Peugeoten (fixie) eller Pintan (flerväxlad räcer). Backen förbi Danderyds sjukhus är lång och tråkig, där kan fixie bli jobbigt. Så det lutar åt räcern, den har inte rört på sig sen augusti, så det spritter nog i ekrarna på henne. Ja, så får det bli, tjugiväxlad räcer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.