Hur svårt kan det vara?

Naprapaten gav mig en övning för att öka på styrka och koordination i axeln. Övningen är mycket enkel, den går ut på att göra armhävningar på en mindre medicinboll. Det hela blir en balansövning, där bollen inte ligger still utan rullar och vinglar lite, så de små musklerna och nerverna aktiveras.

Men bollen på Sats Globen är för dåligt pumpad så den ligger platt still. Hela meningen med övningen går därmed förlorad. I tre veckor har jag bett att de ska pumpa den. I tre veckor har de varje gång svarat att de att de ska fixa den till nästa gång. I fredags hade jag tröttnat och köpte ett helt paket med bollnipplar till dom, så de kan pumpa upp den. Idag när jag frågade hur det gått, visade de upp elpumpen och säger att det inte passar.

Nej, det fattas ju en slang, svarar jag. Hur svårt kan det vara att fixa fram en sån? Det är bara att ta initiativ och fixa saken.

De är totalt handlingsförlamade och kan inte ta några som helst egna initiativ. Efter tre veckor har de ännu inte tagit tag i saken, utan fortsätter säga att de ska fixa det till nästa gång. Hur svårt kan det vara att pumpa upp en sketen liten boll?

En reaktion på ”Hur svårt kan det vara?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.