Magisk morgontystnad

Precis när jag skulle brygga en dubbel espresso, så tystnade radion. Trodde först det blev avbrott i sändningarna, men så märkte jag hur tyst det blev. Total tystnad. Inget fräs från espressomaskinen, inget bubblande från kylskåpet, inga brum från ventilationen, inget surr från köksdatorn. Inte ett ljud. Det var tvärtyst! Strömmen hade gått. Igen. En magisk känsla tillbaka till rötterna, när det enda som hörs är fåglarna på gården och ens egna andhämtning. Efter bara några minuter kom strömmen tillbaka och jag vaknade upp från mina drömmar. Civilisationen var tillbaka och fyllde ut i ljudrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.