Solig insida

Det var trängsel på Medborgarplatsen, alla ville ta något att dricka i vårvärmen. Sålunda gjorde även Pär och jag. Där stod vi och drack, och samtalade om livets väsentligheter; kvinnor och cykling. Några världsproblem löste vi inte, vi försökte inte ens. Men vi var ense om att 42/16 är en bra utväxling på fixie, som skulle klara vilken Götgatsbackecertifiering som helst. Hemresan blev dock inte så rak som den hade blivit om jag cyklat hem utan att passera Gå. Förty var det vårvärme även på insidan.

2 reaktioner på ”Solig insida”

  1. Du gnäller som fan på bilister, gångtrafikanter och andra cyklister som beter sig vårdslöst och omdömeslöst i trafiken, och sedan cyklar du själv onykter och vingligt… du är bra rolig du.

  2. Om Anonym bemödade sig att läsa lite noggrannare så skulle du se att jag har synpunkter på _var_ de vinglar. Att de är på fel plats. Som gamla människor, de är vingliga, de kan inte hjälpa det. Så är det.

    Men orkar man inte ange sitt namn, orkar man väl inte läsa heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.