Slående likheter

Likheterna med en för mig närstående person är alldeles för slående. Det är inte det att hon inte hör, det kan vara lite bullrigt på lokal, utan hon lyssnar inte. Hon är inte uppmärksam på vad jag säger, utan är helt självupptagen med vad hon själv ska säga i nästa andetag. Det märks så väl när hon inte lyssnar, och mina ord bara passerar henne utan notis. Om jag retar mig på de här egenheterna redan innan vi har ett förhållande, kommer jag inte klara av det i ett förhållande. Därför kommer jag att lägga ned det här snarast, troligen redan imorgon. Jag är värd bättre helt enkelt.

En reaktion på ”Slående likheter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.