Snabbare utan bil

Nya arbetsskor skulle inhandlas på Jula i Kungens kurva. Enklast, snabbast, hälsosammast och miljövänligast är ju såklart att cykla. Enkel resa tog cirka 45 minuter i maklig takt med fixien. Cyklade inte exakt som Eniro föreslog med sina 16 km, men nästan.

Hade jag istället rest med SL hade enkel resa tagit mig 53 minuter! Med andra ord sparade jag totalt 16 minuter och 40 kronor för biljetterna. Fast jag blev blöt om rumpan, då det regnade och jag hade glömde stänkorna.

Blev det några arbetsskor då? Näe, min storlek var slut, så det blev en kudde från Ikea istället.

En reaktion på ”Snabbare utan bil”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.