Söndagspolare

Försökte med undanflykter som:

-jag har svårt att ens cykla framåt, hur ska jag då kunna stå still med cykeln eller cykla bakåt med en hand?

Men jag kunde inte blidka tjatet. Det var bara att hugga tag i en klubba och prova på cykelpolo helt enkelt. Det var inte så svårt som jag trodde att hålla i en klubba med en hand och cykla med andra. Värre var det att försöka få med sig bollen och samtidigt hålla koll på motspelaren som flåsande cyklade bredvid mig och försökte ta bollen. Särskilt spännande var det när jag satsade på att komma först till bollen och kom lite för fort mot stängslet som gick runt basketplanen. Inga krockar eller andra otrevligheter uppstod, tvärtom. Lyckades tillochmed göra två mål.

Förhoppningsvis blir jag duktigare på att cykla fixie efter det här. Bättre på att kunna skidda med bara en hand på styret, eller stå still och balansera utan fuskhjälp av klubban. Nästa gång ska jag spela igen, det har var ju kul! Övning ger färdighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.