Vad EU borde fokusera på

Ibland kommer det fullständigt obegripliga regler och lagar från EU, som vi medborgare definitivt skulle kunna klara oss utan. EU fokuserar på helt fel saker helt enkelt, de borde fokusera mer på alla dessa vardagsproblem som vi alla står inför ibland. Skapa regler och standarder för att underlätta vardagen för oss medborgare. Just nu sitter jag och försöker trä ett för brett bälte genom för smala hällar på ett par arbetsbyxor. Det måste finnas standarder och regler för sånt här.

En reaktion på ”Vad EU borde fokusera på”

  1. Har inte BV en standrad för bälten i byxor?

    Jag jobbar mycket med BVF & BVH. Men en BIB borde BV ta fram. Den skulle ju dessutom gå att dricka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.