Älskade klon

Funderade lite under våren på vad vi skulle göra i sommar, en utlandsresa vore ju fint. Men det har varit lite väl mycket cykelköp, så kassan är skral. När vi var i Malmköping över valborg, kom lösningen. Det var Klonen som när han lufsade runt i min overall frågade:

Pappa, det är så roligt här, kan vi inte vara här på semestern?

Till svar fick han en stor fet kram. Det är klart vi kan vara i Malmköping en vecka, utöver lägerveckan som är i juli. Så det blir två hela veckor ute på landet i den lilla orten Malmköping, Sörmland, Sverige, Världen. Han är briljant, Klonen.

2 reaktioner på ”Älskade klon”

  1. Fostrad väl kanske?!

    Och lärt sig uppskatta dom små sakerna som förgyller livet…
    som att vara tillsammans med familjen?

    Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.