Den kloka farbror polisen

Rapport igår kunde vi se ett inslag om fixed gear, för en gång skull ett sakligt repportage. Naturligtvis var man tvungen ha med en klok polis som uttalar sig. Kanske behöver de en kurs i hur man framträder i media som företrädare för en myndighet. I inslaget kan vi höra reportern citerar polisen som “inte heller köper argumentet att det går att bromsa med enbart muskelstyrka“.

Vad har polisen då tänkt sig för bromsar? Elektriska, pneumatiska…? Helt plötsligt har polisen kriminaliserat mer än 99% av alla cyklar, då nästan alla cyklar bromsas med muskelkraft. Begåvat uttalande.

3 reaktioner på ”Den kloka farbror polisen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.