Gröna faror

Efter cykelpolon var det min tur att ta med klubborna hem. Lyckades packa ned alla tio klubbarna i väskan och langade upp den på ryggen. Helt plötsligt blev jag nästan en halvmeter bredare och en halvmeter högre när klubborna stack ut. Fick tänka på att inte cykla för nära stolpar eller folk så jag skulle fastna. Vid Skanstullsbron blev det tajt, då Hammarbysupportrarna var på väg till någon fotbollsmatch, och på ren jävelskap ställde de sig i vägen, fast vi plingade på dom. Värre blev det vid Söderstadion, där cykelbanan var fullsmäckad med massa fulla idioter. Var är vakterna eller polisen som ska hålla ordning? Är det meningen att vi ska behöva cykla på en sexfilig motorväg för att komma hem? Tror inte det, men polisen har väl semesterstängt, och då gäller djungelns lag. Eller fotbollsidioternas lag.

En reaktion på ”Gröna faror”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.