Gnällig kärring

Justerade vevlagret på fröken Pepita imorse, för det började knarra lite. Det blev tyst på henne på turen in till stan, men sen efter ett tag på cykelpolon började hon gnälla värre än en gammal kärring. Knirr knarr vid varje tramptag. Börjar bli smått irriterad, då det är ett splitter nytt vevlager. Och saken blev inte bättre att en klingbult gick av i godset så framdrevet skevade. Trots det blev det två timmars intensiv och rolig cykelpolo följt av två timmars soffslappande hos fröken M. För att vara en söndag, var det en riktig behaglig, rolig och avkopplande söndag.

3 reaktioner på ”Gnällig kärring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.