Önskan om nya OS-grenar

Det borde införas två nya grenar i OS tycker jag, med tanke på deras popularitet. Den ena grenen heter Fly från sig själv, där det går ut på att rusa genom livet så jävla fort och försöka undvika att ens egna tankar och känslor hinner kapp en. Den andra grenen heter Jaga ikapp sig själv (vilken är raka motsatsen, men ganska lika ändå), vilken går ut på att försöka fånga sig själv och sina egna tankar och känslor som försvinner iväg okontrollerat. Själv utövar jag sporten Här & Nu, där man står stilla och lugnt bara är sig själv med sina egna tankar och känslor.

6 reaktioner på ”Önskan om nya OS-grenar”

  1. Den sporten kallas Maraton och sänds i morgon som sita OS-gren tror jag.
    Den tredje sporten utövas av väldigt få människor, de få jag känner som utövar den nämner den aldrig, det förnimms bara, då vet jag att de är riktiga utövare.

  2. Fast i Maraton går man i mål efter en viss given sträcka. I de mina föreslagna verkar det som de varar livet ut.

    Den sporten jag utövar föreslog jag inte just för att inte många utövar den. Jag är inte bland eliten, jag provar mig fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.