Återfall

Det blev bättre i helgen, men så igår sjönk jag djupare och djupare i kontorsstolen. Gav upp efter ett telefonmöte och cyklade hem för att vila. Men det är tråkigt att vara hemma sjuk och ensam, när man kan vara sjuk tillsammans. Åkte och väckte fröken L som låg och snusade. Med mig tog jag diverse huskurar som jag tänkte vi skulle inmundiga tillsammans. Vad sägs om en kopp kanelthé med en pressad vitlöksklyfta, en tesked färskriven ingefära, en tesked honung samt valfri trevlig mängd 80%-ig Strohrom? Mumsfilibabba! Till efterrätt några Esberitox och en Berocca brustablett. För bästa effekt upprepades delikatessen imorse till frukosten. Iallafall gjorde jag det.

2 reaktioner på ”Återfall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.